Algemene voorwaarden affiliate partners

Algemene voorwaarden affiliate partners

Algemene voorwaarden affiliate partners 

Door affiliatie partnerschap aan te vragen ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder staan.

Bij geschillen is de rechtbank van Turnhout bevoegd, alles valt onder Belgisch Recht. Een affiliate partner verbindt zich ertoe om de normen en waarden van Godelieve Tubbax (Be-lieve) hoog te houden en te respecteren. Affiliate partners maken hun eigen linken aan in het dashboard waar ze, na goedkeuring, toegang toe hebben.

Ze zijn zelf verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de linken. Elke gemaakte link verwijst naar een specifiek aanbod van Godelieve Tubbax. Bij eventueel fout gebruik van de linken, kan be-lieve geen uitbetaling doen van commissie.

De partner kan zijn linken delen zoals hij/zij dat zelf wenst. Zij doet zelf de opvolging van de eventuele klanten die eruit voort spruiten. Dat wil zeggen dat enkel mensen die effectief intekenen op een bepaald aanbod via jou link meetellen.

Je krijgt je commissie uitbetaalt vanaf het moment dat een persoon met jouw link een betaald programma heeft aangekocht en betaald. De eventueel refund-acties periode wordt meegeteld. Na afloop van de eventuele refundperiode, krijgt de affiliate partner zijn commissie uitbetaalt op de opgegeven rekening.

Commissie wordt uitbetaald op basis van netto bedragen!!! Bij vaststelling van misbruik door de partner, wordt de affiliate geschrapt uit het programma.

Voor alle linken die tot je beschikking staan, kan je een affiliate link maken, verkopen en uitbetaalt worden.

Voor vragen over technische zaken neem je steeds rechtstreeks contact op met onze technische VA: Marjolein via: marjolein@godelievetubbaxonlineacademy.com